Investicija u djelatnike

Pevecovim radnicima 500 kuna uskrsnice i skraćeno radno vrijeme

Portal Novilist.hr

Foto Pevec

Foto Pevec

Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak ne rade dok će na Veliku subotu raditi skraćeno, a radnicima uskrsnica u visini 500 kn



ZAGREB Uprava trgovačkog lanca Pevec donijela je odluku o radnom vremenu njihovih centara, te najavila da neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, a na Veliku subotu svi Pevec prodajni centri radit će do 18 sati.


„Unatoč velikoj ekspanziji Peveca, kao i brojnim investicijama, najponosniji smo na našu najveću investiciju, a to je ona u naše djelatnike. Osim uskrsnice, koja će ove godine iznositi 500 kn, našu zahvalnost pokazujemo i drugim benefitima poput božićnice, regresa, naknade za novorođenčad, redovnih sistematskih pregleda i edukacija.


Kao što smo i najavili, naš cilj je, ukoliko ostvarimo poslovni plan, netto plaću u našim dućanim dići na minimalno 5000 kn. Naši zaposlenici su odraz naše snage i bitno nam je da uskršnje blagdane provedu u društvu svojih obitelji”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.




Pevec – prvi hrvatski trgovački lanac posluje u svim krajevima Hrvatske te se sa svoja 24 prodajna centra nameće kao istinski lider u segmentu izgradnje, opremanja i uređenja doma i vrta.


U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam različitih programa te birati između više od 50 tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima.