Modernizacija

Pevec najavio otvaranje novog trgovačkog centra u Slavonskom Brodu

Portal Novilist.hr

Foto promo

Foto promo



Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, otkupio je objekt bivšeg Super Konzuma od nizozemskog fonda WPC Agro II, u Ulici Petra Svačića u Slavonskom Brodu te najavio otvaranje novog suvremenog Pevec centra na toj lokaciji.


Objekt je trenutno u fazi preuzimanja, a službeno otvorenje očekuje se krajem ove godine.


„Nakon našeg novog prodajnog centra u Vukovaru kojeg uskoro otvaramo, došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar će imati bogatiju ponudu koja će se prostirati na čak 5035 četvornih metara. Želim istaknuti kako je ovo još jedan mali korak u našoj dugoročnoj strategiji gdje želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15000 stanovnika.”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.




Svi zaposlenici koji trenutno rade u starom Pevec centru u Slavonskom Brodu bit će preseljeni u novi centar, a planirano je i zapošljavanje novih djelatnika. Uz potpuno preuređenje postojećeg objekta iz kojeg je krajem lipnja iselio Konzum, očekuje se otvaranje i niz popratnih sadržaja poput autopraonice i kafića kako bi iskustvo kupovine bilo još bolje i ugodnije.


Uz osvježenje ponude u Slavonskom Brodu Pevec planira gradnju i dvaju novih prodajnih centara u Vinkovcima i Splitu. Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika.