Nova vlasnička struktura

Hypo Alpe-Adria-Bank preimenovan u Addiko Bank

P. N.

Svi postojeći brojevi računa, PIN-ovi, ugovoreni uvjeti i prava ostaju isti, a postojeće debitne/klreditne kartice važit će do datuma isteka



Ovih dana klijenti banke Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. pismeno su obaviješteni da ta tvrtka od 11. srpnja u Hrvatskoj posluje pod novim brendom i imenom – Addiko Bank d.d.


Kako stoji u dopisu poslanom klijentima, s novom vlasničkom strukturom koju čine Advent International, jedan od najvećih globalnih ulagača, i Europska banka za obnovu i razvoj, spomenuta se banka odlučila na temeljitu promjenu svog poslovanja i primjenu viših standarda, te je u skladu s novom poslovnom strategijom odlučila promijeniti ime i vizualni identitet.


“S obzirom na logističku zahtjevnost, sve naše poslovnice i bankomati nisu u cijelosti rebrendirani s prvim danom, već je to proces koji će trajati nekoliko mjeseci, ali će klijenti sve usluge i proizvode moći nesmetano koristiti”, piše u dopisu uprave banke.




Svi postojeći brojevi računa, PIN-ovi, ugovoreni uvjeti i prava ostaju isti, a postojeće debitne/klreditne kartice važit će do datuma isteka.