Emea Sabre Awards

Grayling imenovan najboljom PR agencijom Istočne Europe u 2016. godini

P. N.

Emea Sabre Awards je jedna od najprestižnijih internacionalnih nagrada u PR industriji

Emea Sabre Awards je jedna od najprestižnijih internacionalnih nagrada u PR industriji



Na gala večeri održanoj u Berlinu 25. svibnja, agenciji Grayling je dodijeljena nagrada Eastern Europe PR Consultancy of the Year 2016.


Objašnjavajući razloge koji stoje iza ove odluke, stručni žiri je posebno istaknuo doprinos agencije razvoju PR industrije u regiji te snagu njezine mreže budući da Grayling ima 10 ureda u Srednjoj i Istočnoj Europi u kojima zapošljava 170 konzultanata. Upravo to agenciji omogućava razvijanje i implementaciju nekih od najzanimljivijih regionalnih kampanja. Osim toga, istaknuli su i činjenicu da je agencija Grayling nastavila rasti u regiji Srednje i Istočne Europe, dok su mnogi konkurenti bili prisiljeni na uzmak. Stručni žiri je također naglasio važnost područja Public Affairs kao jednog od pokretača rasta agencije Grayling u regiji Srednje i Istočne Europe.


„Ova nagrada nije odraz samo proteklih 12 mjeseci. Ona je rezultat napornog rada na izgradnji i održanju mreže u Srednjoj i Istočnoj Europi, koja može pružiti jednaku kvalitetu usluge kao i ponajbolje agencije u Zapadnoj Europi i SAD-u, više od 20 godina. Još uvijek smo najpoznatiji po radu u više zemalja u regiji i istina je da s većinom naših klijenata tako radimo, ali mi je drago da je prepoznata i naša snaga u području Public Affairs, budući da je to područje zaslužno za gotovo polovinu naših prihoda u Srednjoj i Istočnoj Europi” –


Emea Sabre Awards je jedna od najprestižnijih internacionalnih nagrada u PR industriji. Više od 2,000 prijava u raznim je kategorijama pristiglo iz Europe, Srednjeg Istoka i Afrike, a ocjenjivao ih je međunarodni stručni žiri kojeg su činili vrhunski stručnjaci za komunikacije i brandiranje iz ponajvećih globalnih agencija i kompanija. Nagrade dodjeljuje Holmes Group, vodeća globalna tvtrka za odnose s javnošću i izdavačke djelatnosti, specijalizirana za istraživanje i praćanje trendova u odnosima s javnošću.