Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
20. travnja 2019.
Pressica

Zbog složenosti očevida, tek sutra će biti poznate nove informacije o migrantima iz šume Drežnice

Zbog složenosti očevida, tek sutra će biti poznate nove informacije o migrantima iz šume Drežnice
Zbog složenosti očevida, tek sutra će biti poznate nove informacije o migrantima iz šume Drežnice
Autor:
Objavljeno: 12. kolovoz 2018. u 16:07 2018-08-12T16:07:00+02:00

Zbog složenosti očevida, nove informacije o grupi migranata koje je karlovačka policija pronašla u nedjelju ujutro u šumi na području Drežnice, kod zaseoka Tomići, a među kojima je pronađeno i dvoje mrtvih, bit će poznate u ponedjeljak ujutro.
Ni nakon nekoliko sati policijskog očevida, iz Policijske uprave karlovačke na konferenciji za novinare nisu iznijeli nove pojedinosti vezene uz pronađene migrante.
Službenica za odnose s javnošću PU karlovačke Senka Staroveški na kratkoj konferenciji za novinare ponovila je da je u nedjelju u 08,10 sati policija dobila dojavu od građanina na osnovi koje je u zaseoku Tomići na području Drežnice u šumi pronađena grupa od 12 migranata. Policija je među migrantima našla dvoje mrtvih.

Staroveški nije mogla izvijestiti ni o državljanstvu zatečenih migranata, jesu li to samo muškarci ili su s njima i žene i djeca, a rekla je tek da će se, zbog složenosti očevida, prve informacije za javnost moći dobiti tek u ponedjeljak ujutro. Isto tako, nije mogla odgovoriti je li u očevid, uz policiju, uključeno i državno odvjetništvo.
Kazala je samo da će se državno odvjetništvo uključiti u očevid ako se utvrdi nasilna smrt dvoje migranata,
Mjesto gdje je policija pronašla migrante nalazi se prilično južnije u odnosu na aktualnu ilegalnu rutu od državne granice s Bosnom i Hercegovinom koja vodi područjem uz Generalski Stol i uz Kupu odakle se migranti pokušavaju ilegalno prebaciti u Sloveniju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš