Smrt na autocesti

Zatvorenik M.V. iz Rijeke iskočio kod Ravne Gore iz vozila i poginuo

Hina

Zatvoreniku M.V., koji je bio na izdržavanju zatvorske kazne u Valturi, pogoršalo se zdravstveno stanje te je nakon pregleda liječnika hitno upućen na bolničko liječenje u Zatvorsku bolnicu u Zagreb



Na autocesti kod Ravne Gore danas je poginuo zatvorenik kad je u vožnji iz Pule prema Zagrebu »pod još neutvrđenim okolnostima pao iz vozila«, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava, a iz Ministarstva pravosuđa priopćeno je da je zatvorenik »samovoljno iskočio iz službenog vozila« te na mjestu poginuo.


Zatvoreniku M.V. iz Rijeke, koji je bio na izdržavanju zatvorske kazne u Valturi, pogoršalo se zdravstveno stanje te je nakon pregleda liječnika hitno upućen na bolničko liječenje u Zatvorsku bolnicu u Zagreb.


Oko 13 sati tijekom vožnje prema bolnici na otvorenoj cesti zatvorenik je samovoljno iskočio iz službenog vozila te na mjestu poginuo, priopćili su iz Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa, u kojemu kažu da se utvrđuju okolnosti smrti zatvorenika.




Iz policije su izvijestili da je zatvorenik poginuo kad je u vožnji pod zasad još neutvrđenim okolnostima pao iz vozila.


U tijeku je očevid i utvrđivanje okolnosti nesreće.


U policiji kažu da promet autocestom teče normalno.