Zaplijena marihuane

Zatečen u zalijevanju stabljika indijske konoplje na Drenovi pa zaradio kaznenu prijavu

P. N.

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Snimio Sergej DRECHSLER / NL arhiva

Na mjestu događaja obavljen je očevid te je izuzeto 15 komada stabljika indijske konoplje visine od 25 do 110 centimetara. Isto tako policija je oduzela i 2,60 grama marihuane, priopćila je PU primorsko-goranska



Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 25-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.


Policija ga je zatekla navečer 26. srpnja u šumskom predjelu na Drenovi u Rijeci prilikom zalijevanja stabljika indijske konoplje, javlja PU primorsko-goranska.


Na mjestu događaja obavljen je očevid te je izuzeto 15 komada stabljika indijske konoplje visine od 25 do 110 centimetara. Isto tako policija je oduzela i 2,60 grama marihuane, priopćila je PU primorsko-goranska.




Po završetku kriminalističkog istraživanja, osim kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu, protiv njega je podnijet i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporaba droga