Sudar u Vukovarskoj ulici

Vozaču crne astre pozlilo u vožnji pa se sudario s autobusom “Autotroleja”

Fiore Vežnaver

snimio Fiore Vežnaver

snimio Fiore Vežnaver

Očevici navode kako je vozaču automobila najvjerojatnije pozlilo u vožnji, nakon čega je uslijedio sudar. U autobusu nije nitko ozlijeđen, ni putnici ni vozač, a po svemu sudeći, vozač  "astre" nije odvezen u bolnicu zbog ozljeda, već prvenstveno zdravstvenih problema nevezanih za sudar.



RIJEKA – Vozač automobila »opel astra« prebačen je u bolnicu nakon sudara s autobusom »Autotroleja« danas oko 16 sati u Vukovarskoj ulici u Rijeci.


Očevici navode kako je vozaču automobila najvjerojatnije pozlilo u vožnji, nakon čega je uslijedio sudar. U autobusu nije nitko ozlijeđen, ni putnici ni vozač, a po svemu sudeći, vozač  “astre” nije odvezen u bolnicu zbog ozljeda, već prvenstveno zdravstvenih problema nevezanih za sudar.


Nesreća se dogodila u oštrijem zavoju u Vukovarskoj, nadomak Klinike za otorinolaringologiju KBC-a Rijeka. »Astra« se kretala u smjeru središta grada, a autobus MAN iz suprotnog smjera, kada je došlo do frontalnog sraza vozila.




Nesreća u i inače prometnoj ulici dovela je do većih gužvi, dok nije okončan očevid i vozila uklonjena s ceste. Okolnosti nesreće rasvjetljava riječka prometna policija.