Nesreća na Martinkovcu

Vozač “opela” završio u riječkom KBC-u: Mali gradski automobil smrskan u sudaru s kamionom

Fiore Vežnaver

snimio Fiore Vežnaver

snimio Fiore Vežnaver

Nesreća se dogodila oko 15.30 sati, kada je »opel karl«, riječke registracije, što se kretao u smjeru Srdoča, na ravnom dijelu ceste skrenuo ulijevo i sudario se s kamionom »mercedes«, gospićke registracije, što je dolazio iz suprotnog smjera.



RIJEKA – Mali, gradski automobil smrskan u sudaru s kamionom, njegov vozač završio u bolnici – glavne su odrednice prometne nesreće što se danas poslijepodne dogodila na Martinkovcu, ponad bivšeg prodajnog centra Elektromaterijala i autokuće PSC Primorje.


Nesreća se dogodila oko 15.30 sati, kada je »oper karl«, riječke registracije, što se kretao u smjeru Srdoča, na ravnom dijelu ceste skrenuo ulijevo i sudario se s kamionom »mercedes«, gospićke registracije, što je dolazio iz suprotnog smjera.


Kut udara je bio takav da je na kraju »opel« bočnom, suvozačkom stranom naletio na kamion, koji ga je nekoliko metara i gurao, prije no što se zaustavio, pričaju očevici.




Na mjesto nesreće su, osim Hitne pomoći i policije, stigli i vatrogasci, koji su izrezali komad vozila, kako bi se vozač “opela” izvukao iz auta. Okolnosti nesreće rasvjetljava riječka prometna policija.