Crne vijesti

Utorak je loše počeo: Jutros već troje poginulih na cestama

Hina



U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak malo prije 8 sati u Priobalnoj ulici poginuo je vozač, izvijestila je zagrebačka policija.


Vozilo je sletjelo s ceste pri čemu je smrtno stradao vozač. Okolnosti nesreće naknadno će se utvrditi očevidom koji je u tijeku, izvijestili su iz PUZ-a.


U prometnoj nesreći u Sračincu pokraj Varaždina jutros je poginula 73-godišnja žena na koju je, na pješačkom prijelazu, naletjelo vozilo, izvijestila je varaždinska Policijska uprava.




Prema kratkoj informaciji iz policije, oko 6.45 sati na pješačkom prijelazu u Varaždinskoj ulici u Sračincu vozilo je naletjelo na pješakinju rođenu 1944. godine. Od zadobivenih ozljeda žena je umrla mjestu nesreće.


Policijski očevid je u tijeku.


Jedna osoba poginula je u sudaru osobnog vozila i dviju cisterni koji se dogodio na državnoj cesti D-8 kod Dubrovnika. 


Prema prvoj informaciji iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u prometnoj su nesreći sudjelovali su osobno vozilo i dvije cisterne.


Promet je tim dijelom državne ceste D-8 jedno vrijeme bio obustavljen te se preusmjeravao na obilazni pravac, a više o detaljima prometne nesreće doznat će se nakon provedenog očevida.