Zarađivao na seksualnim uslugama

Uhićen u Splitu zbog podvođenja maloljetnica

Hina

Muškarac je djevojke nagovorio na pružanje seksualnih usluga za novac nakon čega im je pronalazio klijente i osiguravao prostor. Za sebe je uzimao polovicu zarađenog novca i tako nezakonito stekao oko 75.000 kuna



SPLIT Zbog podvođenja triju djevojaka, od kojih su dvije maloljetne, splitska policija uhitila je i Županijskom državnom odvjetništvu privela 43-godišnjaka iz Trogira.


PU splitsko-dalmatinska izvijestila je kako je 43-godišnjak osumnjičen da je od prosinca 2011. do ožujka ove godine počinio više kaznenih djela podvođenja na štetu 20-godišnjakinje, 17-godišnjakinje i 19-godišnjakinje koja je u vrijeme počinjenja kaznenog djela bila maloljetna.


Muškarac je djevojke nagovorio na pružanje seksualnih usluga za novac nakon čega im je pronalazio klijente i osiguravao prostor. Za sebe je uzimao polovicu zarađenog novca i tako nezakonito stekao oko 75.000 kuna.




Mediji pišu da je riječ o suvlasniku jednog poznatog narodnjačkog kluba na trogirskom području, u kojemu je djevojke upoznavao s prijateljima i poznanicima koje su seksualno opsluživale u prostorijama kluba te stanovima i apartmanima na trogirskom području.


Uhićen je jučer ujutro u svom stanu u Trogiru.