Izvanredna konferencija za novinare

UKRALI VIŠE OD MILIJUN KUNA Policija otkrila tko je opljačkao bankomate na Kantridi i u Kraljevici

Fiore Vežnaver

snimio Roni Brmalj

snimio Roni Brmalj

Pretragama je pronađen veći dio novca. u slučaju bankomata Erste banke na Kantridi nađeno je 954 tisuće kuna od otetih 958 tisuća. Novac ukraden iz bankomata u Kraljevici za sada nije pronađen.



Dva slučaja pljačke bankomata na riječkom području riješila je policija, objavljeno je na današnjoj izvanrednoj tiskovnoj konferenciji u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.


Otkriveni su počinitelji demoliranja bankomata Erste banke na Kantridi, koje se dogodilo prije tri dana, a u kojem je slučaju oteto 958 tisuća kuna.


Razriješen je i drugi slučaj, od 15. ožujka ove godine, kada je eksplozijom na bankomatu u Kraljevici ukradeno 200 tisuća kuna.




Za ova dva slučaja osumnjičena su dvojica počinitelja, 54-godišnjak iz Zagrebačke županije i 50-godišnjak s riječke regije koji trenutno nije dostupšan policiji i za njime se traga.


Pretragama je pronađen veći dio novca. u slučaju bankomata Erste banke na Kantridi nađeno je 954 tisuće kuna od otetih 958 tisuća.


Novac ukraden iz bankomata u Kraljevici za sada nije pronađen.


Obje eksplozije uzrokovane su plinom, a počinitelji su koristili ukradena vozila, koja su pronađena.


Policijska uprava primorsko goranska na slučaju je radila zajedno s Policijskom upravom zagrebačkom i Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom. Otkrivanje dvojice kradljivaca, naglasila je policija, rezultat je višemjesečnog policijskog rada.


snimio Roni Brmalj


snimio Roni Brmalj







snimio Roni Brmalj


snimio Roni Brmalj