Strava u noći

U zagrebačkom naselju Volovčici sinoć ubijena osamnaestogodišnja djevojka

Hina

U Ulici Svetog Josipa Radnika na Volovčici ubijena je osamnaestogodišnja djevojka / Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

U Ulici Svetog Josipa Radnika na Volovčici ubijena je osamnaestogodišnja djevojka / Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Kako neslužbeno saznajemo ubojstvo je počinio David Komšić kojeg je već 2015. godine Kristina Krupljan prijavila za prijetnje, a dobio je zabranu približavanja i posjećivanja mjesta na kojima se djevojka kretala



ZAGREB – U srijedu navečer oko 22 sata na Volovčici ubijena je ženska osoba, a osumnjičeni je priveden, izvijestila je zagrebačka policija. Mediji javljaju da je ubijena 18-godišnja djevojka Kristina Krupljan.


 Mediji su također objavili neslužbenu informaciju da je 18-godišnjakinja ubijena u automobilu na parkiralištu zgrade u kojoj živi. Navode izjavu majke da je djevojci bivši dečko, 20-godišnjak, David Komšić više puta prijetio. Navodno joj je zadao smrtonosne ozljede nožem. Majka tragično ubijene djevojke uvjerena je da je krivac za zločin sin poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je od ranije poznat policiji, a koji je posljednji puta privukao pažnju javnosti u travnju prošle godine kada je autom pregazio oca osmero djece koji je  pretrčavao na crveno.


Kako neslužbeno saznajemo ubojstvo je počinio David Komšić kojeg je još 2015. godine Kristina Krupljan prijavila za prijetnje, a dobio je zabranu približavanja i posjećivanja mjesta na kojima se djevojka kretala. Komšić je čak nekoliko puta djevojku fizički napao i ozlijedio.




Što se točno događalo tijekom večeri između bivšeg para, zagrebački istražitelji intenzivno nastoje utvrditi, a prema informacijama s mjesta događaja, ubojica se sam predao policiji.