Žestok sraz u Krešimirovoj

U teškoj prometnoj nesreći na Mlaci sudjelovali BMW i alfa romeo: “Od strašnog udara sve je zatutnjalo”

Šarlota Brnčić

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

Vatrogasci na koncu nisu morali oslobađati unesrećene iz smrskanih automobila, ali su ostali osiguravati mjesto nesreće kako ne bi došlo do eventualnog zapaljenja vozila



Teža prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe dogodila se oko 11 sati u Krešimirovoj ulici u Rijeci neposredno prije parka Mlaka.


Ubrzo nakon žestokog sraza kojeg su prolaznici čuli stotinama metara daleko, čak i dok su se nalazili iznad benzinske postaje INA-a u Zvonimirovoj ulici, na mjestu događaja intervenirali su riječki vatrogasci, hitna medicinska pomoć i policija.


Vatrogasci na koncu nisu morali oslobađati unesrećene iz smrskanih automobila, ali su ostali osiguravati mjesto nesreće kako ne bi došlo do eventualnog zapaljenja vozila.




Samo nekoliko sekundi nakon što su se sudarili automobili, iz kuća u neposrednoj blizini istrčali su brojni stanari koji su nam sudar opisali kao “strašan udar od kojeg je sve zatutnjalo”. Kazali su nam kako su se u BMW-u nalazila dvojica mladića koji su se žalili na bolove u šakama. U alfi romeo s kojom su se sudarili nalazio se samo vozač koji je po prvim saznanjima teško stradao.


Jedna od susjeda, inače dr. stomatologije, koja je priskočila u pomoć, navela nam je kako je jako krvario iz nosa te se žalio na bolove u trbušnoj šupljini, što bi moglo ukazivati na unutrašnje ozljede.


Okolnosti u kojima je došlo do sraza rasvjetljava riječka prometna policija, a prema neslužbenim informacijama i pričama, nakon nesreće spominjale su se dvije varijante u kojima bi u oba slučaja bio kriv vozač alfe romeo.


Stanari su nam također rekli kako se upravo na tom potezu prečesto prebrzo vozi te da su tu uobičajene brzine i preko 100 kilometara na sat.


snimio Roni BRMALJ


snimio Roni BRMALJ



snimio Roni BRMALJ


snimio Roni BRMALJ



snimio Roni BRMALJ


snimio Roni BRMALJ



snimio Roni BRMALJ


snimio Roni BRMALJ