Teška prometna nesreća

U sudaru na nadvožnjaku kod Čakovca poginuo 76-godišnji vozač

Hina

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Foto: Ivo Ravlic / CROPIX

Nesreća se dogodila oko 11,30 sati na nadvožnjaku u Zrinsko-frankopanskoj ulici kod Čakovca, kada je 76-godišnjak s "VW polom" čakovečkih registracija iz još neutvrđenog razloga u desnom zavoju prešao na suprotnu prometnu traku. Pritom se izravno sudario s "kiom ceed" čakovečkih registracija



ČAKOVEC – U sudaru dvaju automobila na nadvožnjaku kod Čakovca u petak prijepodne poginuo je 76-godišnji vozač jednoga od sudarenih vozila, izvijestila je međimurska policija.


Nesreća se dogodila oko 11,30 sati na nadvožnjaku u Zrinsko-frankopanskoj ulici kod Čakovca, kada je 76-godišnjak s “VW polom” čakovečkih registracija iz još neutvrđenog razloga u desnom zavoju prešao na suprotnu prometnu traku. Pritom se izravno sudario s “kiom ceed” čakovečkih registracija.


Djelatnici Hitne pomoći vozača su pronašli živog, ali je vrlo brzo pao u srčani arest. Ranimacija nije uspjela, te je proglašen mrtvim.




Suputnica u drugom automobilu, 35-godišnjakinja iz Nedelišća, lakše je ozljeđana, 34-godišnji vozač nije ozljeđen. Nakon obavljenog očevida naložena je obdukcija tijela poginulog vozača.


Riječka policija izvijestila je kako je u petak u riječkom KBC-u umro 65-godišnjak, teško ozlijeđen kao vozač mopeda u sudaru s automobilom 1. kolovoza kod Vrbnika na Krku.


To je sedmi poginuli vozač motocikla ili bicikla u Primorsko-goranskoj županiji u posljednjih 40-tak dana. Šestorica su bili vozači skutera ili motocikala, a jedan bicikla. Najmlađi je imao 23 godine. Od početka ove godine u županiji je u prometu smrtno stradalo 10 osoba.