Traje očevid

U pucnjavi kod stadiona Poljud u Splitu ubijena žena, ozlijeđen muškarac

Hina

Foto Ivo Cagalj / PIXELL

Foto Ivo Cagalj / PIXELL

Osim što se još ne zna identitet ubijene žene i nastradalog muškarca, ne zna se ni kako je došlo do pucnjave



U Splitu je u srijedu rano ujutro došlo do pucnjave u kojoj je ubijena žena i ozlijeđen muškarac, oboje još nepoznatog identiteta, doznaje se u splitskoj policiji koja sa Županijskim državnimo odvjetništvo istražuje što se točno dogodilo, tko je i zašto pucao.


Policija je dojavu o pucnjavi dobila u 4,20 sati. Prijavljeno im je da se puca u Ulici Hrvatske mornarice, na parkingu kod Pomorske škole, nedaleko od stadiona na Poljudu. Kada su došli na mjesto događaja, u kombi vozilu marke Mercedes bila je mrtva žena, a uz vozilo je ležao ozlijeđeni muškarac. On je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u KBC Split.


U bolnici još ne žele otkrivati težinu njegovih ozljeda jer je na liječničkoj obradi. Policija je o svemu obavijestila Županijsko državno odvjetništvo koje će tijekom jutra koordinirati očevidom. Tijekom noći je mjesto događaja ograđeno, te je tamo policija koja čuva sve dokaze.




Osim što se još ne zna identitet ubijene žene i nastradalog muškarca, ne zna se ni kako je došlo do pucnjave. Više informacija očekuje se nakon što se obavi očevid.