Gori kuća

U potpunosti izgorjela kuća u Medveji, zbog požara bio prekinut promet cestom prema Istri

P. N.

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

Kuća se nalazi ispod nekadašnjeg caffe bara Grote. U potpunosti joj se urušilo krovište, a vatra se brzo proširila na unutrašnjost objekta. Na teren su odmah izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Opatija i DVD-a Lovran s četiri vozila



Sve raspoložive snage opatijskih vatrogasaca gase požar koji je jutros buknuo u kući na cesti od Medveji, na kućnom broju 25., prema Mošćeničkoj Dragi. Kuća je gotovo u potpunosti izgorjela, a materijalna šteta je, kako se može vidjeti na terenu, ogromna.


Dojava o požaru stigla je oko 8,45, a zasad nije poznat uzrok zapaljivanja. Riječ je o objektu u vlasništvu hotelske kuće Liburnija i srećom, nitko nije ozlijeđen.


Kuća se nalazi ispod nekadašnjeg caffe bara Grote. U potpunosti joj se urušilo krovište, a vatra se brzo proširila na unutrašnjost objekta.




Na teren su odmah izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Opatija i DVD-a Lovran s četiri vozila.


Požar još nije ugašen, a vatrogascima će u tome svakako pomoći kiša koja je upravo počela. Na mjestu događaja je i policija koja će po gašenju početi s očevidom i otkrivanjem uzroka zbog kojeg je buknula vatra.


Prometnica je bila zatvorena, ali nešto kasnije policajci su cestu otvorili i trenutačno se promet odvija u oba smjera.