Motivi napada se još utvrđuju

U istražnom zatvoru zadržan Milan Vurdelja, osumnjičen za pokušaj ubojstva u riječkom parku

Hina

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da ga se zadrži u istražnom zatvoru zbog sprječavanja utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja djela, a sudac istrage Županijskoga suda u Rijeci Duško Tišma prihvatio je samo sprječavanje utjecaja na svjedoke



Milan Vurdelja (59) osumnjičen za pokušaj ubojstva iz pištolja 60-godišnjeg muškarca u riječkom parku u subotu navečer zadržan je u istražnome zatvoru, a određena mu je jamčevina od 45.000 kuna.


 Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da ga se zadrži u istražnom zatvoru zbog sprječavanja utjecaja na svjedoke te mogućnosti ponavljanja djela, a sudac istrage Županijskoga suda u Rijeci Duško Tišma prihvatio je samo sprječavanje utjecaja na svjedoke.


 Milan Vurdelja tereti se da je Parku dr. Vinka Frančiškovića u Rijeci u 20,45 sati pucao iz pištolja na 60-godišnjaka te mu je nanio teške ozljede, koje nisu opasne za život. Nastrijeljeni muškarac prevezen je u riječki KBC s ozljedama ramena, vrata i podlaktice te je hitno operiran. Vurdelja je uhićen te večeri.


 Motivi napada još se utvrđuju.