Očevid u tijeku

U Zagrebu buknula dva požara, ozlijeđene dvije osobe

Hina

Foto Davor Visnjic/PIXSELL

Foto Davor Visnjic/PIXSELL

U 11,10 sati dojavljen je požar u obiteljskoj kući u Trnju na adresi Vranovina II., Odvojak 2, Kruge. U 12,58 sati stigla je dojava o požaru u garaži na adresi Barberići 4 u Adamovcu



ZAGREB U roku od dva sata u srijedu su u Zagrebu buknula dva požara u kojima su zbog udisanja dima ozlijeđene dvije osobe kojima je pružena liječnička pomoć, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.


U 11,10 sati dojavljen je požar u obiteljskoj kući u Trnju na adresi Vranovina II., Odvojak 2, Kruge. U tom je požaru zbog udisanja dima ozlijeđena jedna osoba koja je zatražila liječničku pomoć. Iz Vatrogasne postaje Centra stiglo je 16 vatrogasaca u četiri vozila, a intervencija je završena u 11,25 sati.


U 12,58 sati stigla je dojava o požaru u garaži na adresi Barberići 4 u Adamovcu. U tom je požaru zbog udisanja dima također ozlijeđena jedna osoba koja je zatražila liječničku pomoć. Iz Vatrogasne postaje Dubrave stiglo je 11 vatrogasaca u tri vozila, a intervencija je završena u 14 sati.




Uzroci požara znat će se nakon očevida.