Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
Pucnjava

U Dubravi je sinoć došlo do sukoba u narko miljeu? 'Zagreb je još uvijek prepun ilegalnog oružja'

Foto Igor Kralj / PIXSELL
Foto Igor Kralj / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2018. u 10:47 2018-10-17T10:47:34+02:00

Brzom reakcijom policije na mjestu događaja zatečeno je više osoba koje su dovedene u policijsku postaju, obavljen je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Velika većina sudionika je od ranije poznata policiji

U Policijskoj upravi zagrebačkoj na konferenciji za medije izvijestili su o pucnjavi koja se sinoć dogodila u Dubravi te su kazali da se radi o sukobu u krim miljeu, a postoje naznake da se radi o sukobu u narko miljeu.

Voditelj službe općeg kriminaliteta Zvonimir Petrović kazao je da je jučer oko 19.13 sati u Dubravi došlo do kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom u kojem nije bilo ozlijeđenih, piše N1.

"Brzom reakcijom policije na mjestu događaja zatečeno je više osoba koje su dovedene u policijsku postaju, obavljen je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Velika većina sudionika je od ranije poznata policiji i kriminalističko istraživanje se širi na više osoba koje u prvom trenutku nisu dovedene u policiju", kazao je i dodao da su te privedene osobe višestruko evidentirane zbog nasilja i zlouporabe droga.

"Možemo reći da je to bio sukob u krim miljeu, a imamo naznaka da se radi o sukobu u narko miljeu", kazao je Petrović i dodao kako se radi o hrvatskim državljanima.

"Nitko od građana nije ozlijeđen", rekao je Petrović i dodao da još ne može govoriti o oružju iz kojeg je pucano jučer u Dubravi.

Davor Posilović iz Policijske uprave zagrebačke kazao je da je unatoč događajima posljednjih mjeseci stanje sigurnosti u Zagrebu još uvijek povoljno, prenosi N1. No na konferenciji za novinare upozoreno je i da na području PU zagrebačke još uvijek ima velik broj ilegalnog oružja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.