Nesreća na moru

Tri stranca teško ozlijeđena propelerom u sudaru gumenjaka i “banane” kod Šolte

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Nesreća se dogodila u moru kod apartmanskog naselja Nečujam oko 14,20 sati, kada je gumenjak naletio na »bananu« na kojoj su sjedila trojica stranih državljana mlađe životne dobi. U sudaru ih je po tijelu zahvatio propeler s motora gumenjaka i teško ih ozlijedio. Svi su helikopterom HRZ-a prebačeni u splitsku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju



ŠOLTA  Tri mlada stranca teže su ozlijeđena nakon što je na njih u ponedjeljak naletio gumenjak dok su plovili na gumenoj »banani« uz otok Šoltu.


Nesreća se dogodila u moru kod apartmanskog naselja Nečujam oko 14,20 sati, kada je gumenjak naletio na »bananu« na kojoj su sjedila trojica stranih državljana mlađe životne dobi. U sudaru ih je po tijelu zahvatio propeler s motora gumenjaka i teško ih ozlijedio.


Svi su helikopterom HRZ-a prebačeni u splitsku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju.




Policija je u postaju privela mladića koji je upravljao gumenjakom, te nad njim traje kriminalističko istraživanje. Za sada se samo zna kako je riječ o hrvatskom državljaninu. O svemu je obavješteno Državno odvjetništvo i Lučka kapetanija, a na mjestu događaja traje očevid.