Mračni svijet teških ovisnika

Tragični ishod svađe: Splićanin nožem ubio brata zbog metadona

Hina

Foto Cropix

Foto Cropix

Prema neslužbenim podacima sudionici krvavog sukoba su braća u dobi od 37 i 35 godina od ranije poznata policiji zbog droge, a povod ubojstva je svađa oko zamjenske droge, odnosno metadonske terapije, koju heroinski ovisnici uzimaju tijekom odvikavanja



SPLIT  Mračni svijet teških ovisnika o drogama još jednom je pokazao svoju kobnu ćud u slučaju dvojice braće iz Splita koji je nakon svađe oko metadonske terapije okončan ubojstvom mlađega i lakšim ranjavanjem starijega.


Splitska policija izvijestila je u ponedjeljak na svojim internetskim stranicama da je ubrzo nakon obračuna, koji je izbio dan ranije oko 21,40 sati u splitskoj Radunici, uhitila osumnjičenog muškarca koji je također ozlijeđen.


Prema neslužbenim podacima sudionici krvavog sukoba su braća u dobi od 37 i 35 godina od ranije poznata policiji zbog droge, a povod ubojstva je svađa oko zamjenske droge, odnosno metadonske terapije, koju heroinski ovisnici uzimaju tijekom odvikavanja.




Stariji brat je navodno imao metadone te ih je odbio dati mlađem bratu. Svađu koju su započeli pred majkom i sestrom u kući nastavili su na ulici nakon čega je stariji brat mlađega na mjestu usmrtio ubodom nožem u srce.