Auto izletio s kolnika

Teža prometna nesreća samo tri sata nakon otvaranja ceste Sv. Kuzam – Hreljin – Križišće

Fiore Vežnaver

Samo tri sata nakon otvaranja, na  novoj dionici zaobilaznice dogodila se teža prometna nesreća. Oko 18 sati na dijelu između Krasice i Praputnjaka automobil »renault megane« izletio je s kolnika i isprevrtao se. Po prvim dojmovima s mjesta događaja, strahuje se da je vozač, sredovječni muškarac, teže ozlijeđen



RIJEKA  Samo tri sata nakon otvaranja, na  novoj dionici zaobilaznice dogodila se teža prometna nesreća.


Oko 18 sati na dijelu između Krasice i Praputnjaka automobil »renault megane« izletio je s kolnika i isprevrtao se. Po prvim dojmovima s mjesta događaja, strahuje se da je vozač, sredovječni muškarac, teže ozlijeđen.


On je izvučen iz smrskanog automobila nakon što su intervenirali vatrogasci i škarama izrezali lim uništenog »meganea«. Nakon što mu je pružena prva pomoć, imobiliziran i stavljen na nosila, vozilom Hitne pomoći žurno je prebačen za bolnicu.




Očevici navode da se nesreća dogodila u trenucima kada je »megane« prelazio s lijeve na desnu prometnu traku; auto je izletio s asfalta, završio na nasipu, isprevrtao se i na kraju vratio na kolnik. Prvu pomoć vozaču je pružio mladi liječnik koji se slučajno zatekao na mjestu događaja.


Zasad se može samo spekulirati da li je nesreći kumovao umor vozača ili kakve druge okolnosti. Zbog nesreće i očevida nova dionica je neko vrijeme bila zatvorena za sav promet.