Državna cesta D2

Teška nesreća kod Varaždina: Stradali radnici koji su išli na posao. Nema životno ugroženih

P. N.

foto: varazdinske vijesti

foto: varazdinske vijesti

Zaprimili smo velik broj ozlijeđenih, no nitko od njih nije teže ozlijeđen ili u životnoj opasnosti - rekao je za Varaždinske vijesti primarijus dr. Ranko Stare.



U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 5.35 sati dogodila na državnoj cesti D2, kod varaždinskog aerodroma, ozlijeđeno je 13 osoba, ali nitko od njih srećom nije u životnoj opasnosti, javile su Varaždinske vijesti.


Informaciju o tome da u teškoj prometnoj nesreći nema ozljeda koje bi dovele u pitanje život nekog od sudionika nesreće varaždinskim kolegtama dali su iz Opće bolnice Varaždin.


– Zaprimili smo velik broj ozlijeđenih, no nitko od njih nije teže ozlijeđen ili u životnoj opasnosti – rekao je za Varaždinske vijesti primarijus dr. Ranko Stare.




U prometnoj nesreći, koja srećom ni za koga nije završila kobno sudarili su se automobil i dva autobusa koji su radnike prevozili na posao. Okolnosti usljed kojih je došlo do nesreće bit će poznate nakon završenog policijskog očevida.



Jedan od autobusa, sudeći prema fotografijama, pripada prijevozničkoj tvrtki Vincek. Taj autobus pretrpio je priličnu štetu, kao i crni automobil koji je nakon sudara sletio s ceste.


Drugi autobus koji je sudjelovao u nesreći udaren je sa stražnje strane.


Dionica državne ceste D2, gdje se nesreća dogodila, još uvijek je zatvorena za promet.