Isplivao leš

TUŽAN KRAJ POTRAGE Policija potvrdila: ‘Kod Visovca je nađeno tijelo nestalog maloljetnika’

Hina

Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL

Foto Hrvoje Jelavić / PIXSELL

»Postupkom identifikacije utvrđeno je da je pronađeno tijelo maloljetnika nestalog 24. ožujka 2018. godine na Visovcu« izvijestili su u nedjelju rano popodne iz šibenske policije



ŠIBENIK Nakon postupka identifikacije, šibenska policija potvrdila je da je u nedjelju ujutro pronađeno tijelo 16-godišnjaka nestalog 24. ožujka u Visovačkom jezeru kod otočića Visovac. 


»Postupkom identifikacije utvrđeno je da je pronađeno tijelo maloljetnika nestalog 24. ožujka 2018. godine na Visovcu« izvijestili su u nedjelju rano popodne iz šibenske policije.


Za 16-godišnjakom se tragalo od 24. ožujka, kad se u blizini Visovca prevrnula brodica u kojoj su bila četvorica maloljetnika. Trojica su uspjeli doplivali do otoka, a on je nestao. Jutros je u 10,50 sati dvadesetak metara od otoka isplivalo tijelo i identifikacijom je potvrđeno da se radi o nestalom mladiću.




U svakodnevnim potragama za njim su uz policiju sudjelovali djelatnici NP Krka, HGSS-ovci i djelatnici Lučke kapetanije. Neslužbeno se doznaje da je tijelo našao rendžer NP Krka i to na mjestu gdje se brodica i prevrnula.