Nesreća u Ilici

Stravična prometna nesreća u Zagrebu: Jedno vozilo pretvorilo se u buktinju, poginule dvije osobe

P. N.

Foto D. Višnjić / PIXSELL

Foto D. Višnjić / PIXSELL

U nesreći u Ilici kod broja 424 sudjelovala su četiri vozila od kojih se jedno zapalilo, pa su intervenirali i vatrogasci



NOVO 22.35 RTL televizija javila je da je u prometnoj nesreći ozlijeđeno pet osoba, da su građani priskočili u pomoć prije dolaska interventnih službi, kao i  da su mrtva tijela bila na ulici zbog čega je velik dio ulice oko poprišta ograđen.


Dvije su osobe izgubile život u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak navečer dogodila u Zagrebu, javlja Večernji list.


U nesreći u Ilici kod broja 424 sudjelovala su četiri vozila od kojih se jedno zapalilo, pa su intervenirali i vatrogasci, doznaje se u policiji.




Na tom dijelu Ilice promet je od 21.10 sati zatvoren u oba smjera te se odvija zaobilazno.


To je treća prometna nesreća večeras u Zagrebu u roku od samo nekoliko sati. Prvo je na Zvonimirovoj kod Šulekove izazvan prekid tramvajskog prometna u smjeru zapada zbog sudara vozila. Jedan je automobil pritom završio na tramvajskim tračnicama, a tramvajski promet je na tom dijelu još uvijek u prekidu u smjeru zapadu. Nešto lakša prometna nesreća dogodila se večeras i na Savskoj cesti, piše Večernji list.