Razjašnjen nestanak para iz Pule

Strava u blizini Pazina: Dražen Tomić osumnjičen za ubojstvo Elis Krbavac

Hina

 Osumnjičeni je pronađen jučer poslijepodne na području Pazinskih Novaki nakon što su tamošnji stanovnici dojavili policiji o pojavi muškarca čudnog ponašanja na tom području



PULA Za ubojstvo 39-godišnje Elis Krbavac, medicinske sestre iz Pule koja je sinoć nađena mrtva u blizini naselja Škljonki kod Pazina osumnjičen je 41-godišnji poštar iz Pule Dražen Tomić, potvrdila je poslijepodne istarska policija nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, ne dajući pritom u javnost ime žrtve niti osumnjičenog.


  Osumnjičeni je poslijepodne priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. 


 Glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović na upit o načinu i motivu ubojstva je rekla da detalje za sada ne može iznositi u javnost, no dodala je da ubojstvo nije počinjeno vatrenim oružjem. Osumnjičeni je pronađen jučer poslijepodne na području Pazinskih Novaki nakon što su tamošnji stanovnici dojavili policiji o pojavi muškarca čudnog ponašanja na tom području. Neslužbeno se doznaje da je on nakon uhićenja policiji otkrio gdje se nalazi tijelo Elis Krbavac.


  Za Elis Krbavac i Draženom Tomićem, koji su 4. svibnja otišli na vikend u njegovu kuću u Sveti Lovreč, policija je jučer raspisala službenu potragu jer se nijedno od njih nije u ponedjeljak pojavilo na svom radnom mjestu. Nestanak para policiji je u ponedjeljak oko 11 sati prijavila Elisina majka. 


Tijelo ubijene nađeno je u šumi kod naselja Škljonki sinoć oko 18,30 sati.