Pucnjava završila tragično

Strava u Međimurju: Prometni policajac ubio dvije žene pred petogodišnjim djetetom

Hina

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Gačal je potvrdio da je ubijena 52-godišnja žena radila u računovodstvu PU međimurske. Ona je ubijena ispred svoje kuće, a njena nećakinja, za koju se pretpostavlja kako ju je dovezla kući, u automobilu. Zločin je počinjen pred petogodišnjim sinom mlađe žrtve koji nije ozlijeđen



ČAKOVEC Prometni policajac (46), koji je na višegodišnjem bolovanju, u nedjelju je iz pištolja u donjemeđimurskom mjestu Sveta Marija ubio dvije žene; stariju rođenu 1964. i njezinu nećakinju rođenu 1977. godine.


Kako je za Hinu rekao glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal,  46-godišnji policajac iz Brezja  zaposlen je u Postaji prometne policije Čakovec i posljednje tri godine bio je bolovanju zbog teške bolesti.


Kako se neslužbeno doznaje, nije riječ ni o kakvoj psihičkoj bolesti.




Gačal je potvrdio da je ubijena 52-godišnja žena radila u računovodstvu PU međimurske. Ona je ubijena ispred svoje kuće, a mlađa, za koju se pretpostavlja kako ju je dovezla kući, u automobilu. Zločin je počinjen pred petogodišnjim sinom mlađe žrtve koji nije ozlijeđen.


Napadača su savladala dvojica susjeda, među kojima i policajac zaposlen u Policijskoj postaji Prelog koji nije bio na dužnosti. On je ubojicu zadržao do dolaska policije i uhićenja.


O mogućim motivima tog strašnog zločina se nagađa. U tijeku je očevid.