Očevid još traje

Strava na “Kvatriću”: “Audi” pokosio pješake i usmrtio ženu, četiri osobe ozlijeđene

Hina

Foto Cropix

Foto Cropix



U istočnom dijelu Zagreba u utorak ujutro otežan je tramvajski promet zbog očevida koji je na Kvaternikovu trgu nakon jučerašnje teške prometne nesreće trajao do 5 sati, priopćeno je iz ZET-a koji savjetuje građanima da jutros ranije krenu na svoja odredišta.


Zbog očevida bili su neprohodni koridori kojima tramvaji iz spremišta dolaze do svojih trasa, a najveće su poteškoće bile u istočnom dijelu grada, iako se prekid prometa pojedinim dionicama odražava na gotovo sve tramvajske linije, U ZET očekuju da će još neko vrijeme biti potrebno za potpunu normalizaciju prometa u gradu.


 Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u 21,48 sati kod Kvaternikova trga kada je automobil naletio na skupinu pješaka, te pritom jednu osobu usmrtio, a dvoje teško ozlijedio.




Prema posljednjim informacijama, potvrđeno je da je poginula 61-godišnja žena, a najmanje četvero pješaka koji su ozlijeđeni u naletu vozila dovezeno je u bolnicu.


Prema neslužbenim informacijama, vozač Audija A3 ‘pokupio’ je nekoliko metalnih stupića, udario u semafor i naletio na više pješaka.


Očevici su rekli da je u nesreći na križanju Kvaternikovog trga i Maksimirske poginula žena.