Šokantno otkriće nadomak ceste Rijeka-Zagreb

Strava na Kamenjaku: Izgorjelo tijelo pronađeno u bunkeru iz Drugog svjetskog rata

Šarlota Brnčić

Iako je iz PU primorsko-goranske u kratkoj poruci medijima pisalo kako se radi o tijelu muške osobe, istražitelji na mjestu pronalaska mrtve osobe nisu nam mogli potvrditi da se radi o muškarcu



Tijelo nepoznate osobe pronađeno je danas u bunkeru u šumi na Kamenjaku, nadomak stare ceste Rijeka-Zagreb. Igrom slučaja pronašla su ga dvojica prolaznika i o stravičnom otkriću žurno izvijestila policiju


Okolnosti pod kojima je osoba preminula zasad su obavijene velom tajni, a o tome da li se radi o kaznenom djelu ili ne u ovoj fazi istrage još je preuranjeno govoriti.


Iako je iz PU primorsko-goranske u kratkoj poruci proslijeđenoj medijima pisalo kako se radi o tijelu muške osobe, istražitelji na mjestu pronalaska mrtve osobe nisu nam mogli potvrditi da se radi o muškarcu.




Očevidom rukovodi županijski državni odvjetnik Darko Karlović, koji nam je kratko priopćio: “Pronađeno je tijelo s velikim stupnjem nagorjelosti u skučenom prostoru bunkera iz Drugog svjetskog rata. Čak je neizvjestan i spol osobe. Poslije očevida slijedi obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu i kiriminalistiku radi utvrđivanja identiteta i ostalih za slučaj relevantnih činjenica.”


Poslije očevida obaviti će se obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci radi utvrđivanja identiteta i svih činjenica relevantnih za slučaj.


Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista…