Tri vozila

Strava kod Kutine: Vožnjom u suprotnom smjeru autoceste prouzročio smrt tri osobe

Hina

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Foto: Marko Todorov / CROPIX



 NOVO 13.38 Nakon očevida, poznato je više detalja teške prometne nesreće, što se u nedjelju ujutro oko 6 sati dogodila na 110. kilometru južnog traka autoceste A3 Zagreb – Lipovac kod Kutine u kojoj su poginule tri osobe. 


Kako je priopćeno iz kutinske Postaje prometne policije, nesreću je prouzročio 44-godinji vozač osobnog automobila njemačke registracije, koji je autocestom vozio u suprotnom smjeru, odnosno prema Zagrebu. Njegovo je vozilo frontalno udarilo u osobni automobil zagrebačke registracije u kojem su se nalazili muškarci u dobi od 35 i 31 godine. Od siline udarca svi su poginuli na mjestu nesreće. U vrijeme očevida, od 7,19 sati južni trak autoceste bio je zatvoren za sav promet od čvora Kutina do čvora Novska.


—————————–




Na 110. kilometru autoceste A3 Zagreb – Lipovac, u pravcu Slavonskog Broda dogodila se jutros teška prometna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale, doznaje se neslužbeno.


U nesreći su sudjelovala tri vozila. Od 7,19 sati je južni pravac autoceste zatvoren je za sav promet zbog očevida nesreće, od čvora Kutina do čvora Novska,. izvijestila je policija.