Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
15. prosinca 2019.
Poginuo odvozeći otpad

Strašna nesreća na radu u Zagrebu: Djelatnik Čistoće kamionom je pregazio kolegu. Svi su u šoku

snimio Tomislav Miletić / PIXELL
snimio Tomislav Miletić / PIXELL
Autor:
Objavljeno: 22. listopad 2018. u 13:17 2018-10-22T13:17:23+02:00

Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane, poručuju iz Zagrebačkog holdinga.

Strašna nesreća na radu dogodila se u Sesvetskom Kraljevcu kod Zagreba. Poginuo je jedan radnik Čistoće, kojeg je pregazio kolega vozeći u rikverc.

Nesretni radnik preminuo je na licu mjesta, a policijski očevid je u tijeku.

Hitna pomoć brz je stigla na mjesto nesreće, ali nesretnom radniku nisu uspjeloi pomoći.

Povodom nesreće oglasili su se iz Zagrebačkog holdinga

- Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Sesvetama. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti, stoji u prioćenju Holdinga.

Također, navodi se i da su "zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog".

- Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane, poručuju iz Zagrebačkog holdinga.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.