Potvrđena nasilna smrt

Što se dogodilo nakon svadbe u Istri? U apartmanu kod Višnjana pronađen mrtav mladi par

Glas Istre

Foto Glas Istre

Foto Glas Istre

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika E. Putigna je potvrdio nasilnu smrt mladića i djevojke u dobi od 27 i 22 godine s područja Poreča



U apartmanu agroturizma Milena u kod Višnjana pronađen je mrtav mladi par, a u pitanju je nasilna smrt.


Zamjenik županijskog državnog odvjetnika E. Putigna je potvrdio nasilnu smrt mladića i djevojke u dobi od 27 i 22 godine s područja Poreča, odnosno mjesta Vrvari, javlja Glas Istre.


Kako Glas Istre neslužbeno doznaje, mladić i djevojka jučer bili su gosti u svatovima u agroturizmu Milena u Bačvi. Budući da se danas nisu pojavili na doručku nešto prije podneva netko od gostiju ih je otišao potražiti u sobu gdje je otkriveno da su oboje mrtvi.




U 13.05 sati je počeo policijski očevid, okolnosti smrti se istražuju…


Zamjenik županijskoga državnog odvjetnika rekao je kako se sumnja da su nasilno usmrćeni.


Neslužbeno se doznaje da je par u subotu bio na svadbi i kako se ujutro nisu pojavili na doručku, gdje su ih ostali uzvanici očekivali, mladoženja je otišao u apartman probuditi ih, no otkriveno je da oboje mrtvi.


 ”Policija je dojavu zaprimila oko deset sati, a policijski djelatnici u suradnji sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika Edyjem Putignom po dolasku na mjesto događaja obavili su očevid.


Sutra će se očevid nastaviti s drugim dokaznim radnjama“ – izjavila je popodne glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović dok je zamjenik županijskog državnog odvjetnika Edy Putigna u izjavi za novinare potvrdio sumnju na nasilnu smrt.


„To je sve što u ovom trenutku mogu reći. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom. U interesu istrage ne mogu vam reći ostale pojedinosti“ – kazao je novinarima Putigna koji nije htio ni potvrditi niti opovrgnuti da su na tijelu mladoga para pronađeni znakovi nasilja.