Privela ih policija

Starca u Donjem Miholjcu ubila dvojica 17-godišnjaka

Hina

Osumnjičenike se tereti da su 1. srpnja ujutro ušli u obiteljsku kuću 76-godišnjaka s područja Donjega Miholjca i otuđili fotografsku opremu



OSIJEK – Zbog osnovane sumnje da su usmrtili 76-godišnjaka s područja Donjeg Miholjca, policija je uhitila dvojicu 17-godišnjaka iz Osječko-baranjske županije, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.


Glasnogovornica Policijske uprave Vesna Žnidarić-Bolarić rekla je na konferenciji za novinare kako se osumnjičenike tereti da su 1. srpnja ujutro ušli u obiteljsku kuću 76-godišnjaka s područja Donjega Miholjca i otuđili fotografsku opremu.


On ih je zatekao u kući, a jedan ga je 17-godišnjak fizički napao te je pao i teško ozlijedio glavu, od čega je umro u osječkome Kliničkom bolničkom centru (KBC), dodala je.




Naknadnim kriminalističkim istraživanjem policija je doznala tko bi mogli biti počinitelji te ih je uhitila 4. srpnja poslijepodne, a 5. srpnja predani su pritvorskome nadzorniku Policijske uprave zbog osnovane sumnje da su počinili teško ubojstvo.