Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
28. siječnja 2020.
Dvojica u pritvoru

Snoopy i Maša nanjušili 2,5 kilograma kokaina u dva auta na području Zagreba

Foto: MUP
Foto: MUP
Autor:
Objavljeno: 6. prosinac 2019. u 14:00 2019-12-06T14:00:28+01:00

U policiji kažu da su psi za detekciju droga u jutarnjim satima na širem zagrebačkom području pozitivno reagirali na zaustavljena vozila kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH

U policijskom pritvoru u petak su završili 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH u čijim su vozilima policijski psi Snoopy i Maša nanjušili gotovo 2,5 kilograma kokaina, izvijestila je policija.

Krijumčari su uhićeni dan ranije u akciji koju je hrvatska kriminalistička policija provela u suradnji redarstvenim vlastima BiH.

U policiji kažu da su psi za detekciju droga u jutarnjim satima na širem zagrebačkom području pozitivno reagirali na zaustavljena vozila kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH.

Nakon pretrage utvrđeno je da su dvojica spomenutih muškaraca prevozili ukupno 2,442 grama kokaina u dva pakiranja, a droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom narko tržištu.

Opisanom zajedničkom međunarodnom policijskom aktivnošću spriječena je daljnja preprodaja zaplijenjenog kokaina, a ujedno je zaplijenjeno i 6.500 eura, izvijestila je policija.

Dodaju da su osumnjičeni muškarci u petak predani pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze