Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
24. veljače 2020.
Elitni turizam u Rovinju 5+

video Snimljena masovna tučnjava prodavača tekstila u 'elitnoj' ulici u Rovinju: 'Može li gore?!'

Foto Screenshot Facebook
Foto Screenshot Facebook
Autor:
Objavljeno: 15. srpanj 2019. u 18:16 2019-07-15T18:16:59+02:00

ROVINJ Poput šumskog požara Facebookom se proširio video uradak masovne tučnjave u Rovinju. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a potom je uslijedilo i žestoko naguravanje, piše Glas Istre.

Sve to popraćeno galamom, unošenjem u lice, metalnom šipkom i glasnim verbalnim rječnikom "gospođe" koja ih je častila sočnim psovkama kojih se ne bi postidio ni najžešći kočijaš.

Video, u kojem su sugrađani redom prepoznali prodavače tekstila u "elitnoj" Ulici Carera već je dva dana predmetom lokalnog trača, odnosno javne sramote koja se i dalje širi Internetom pod nazivom "Elitni turizam u Rovinju 5+".

Što se konkretno dogodilo i ima li istine da se tučnjava s Carerae, potom preselila na Trg na lokvu (gdje eto i na nesreću nije snimljena), Glas Istre pitao je glasnogovornike Policijske postaje Istarske županije.

Dakle informacija je potvrđena na način da je "subotu, 13. srpnja, oko 13 sati, u trgovini u Ulici Carera u Rovinju došlo do verbalnog sukoba između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta".

- Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili s narušavanjem javnog reda i mira, a nekoliko od njih se i fizički sukobilo. Policijski službenici su obavili razgovore s gotovo svim sudionicima događaja i svjedocima, a kriminalističko istraživanje se nastavlja i danas te ćemo po okončanju izvida izvijestiti javnost o svemu utvrđenom.

Što se tiče navodnog nastavka sukoba na Trgu na lokvi, nije zaprimljena niti jedna dojava o takvom događaju niti se tijekom kriminalističkog istraživanja došlo do informacija da je bilo nastavka sukoba, piše u odgovoru policije.

U iščekivanju odgovora policije na temu što se dogodilo oko prodaje odjevnih predmeta - u Rovinju padaju oklade - da li je prvi trgovac snizio cijenu košulje za 10 kuna da zezne drugog, ili je drugi bio brži u hvatanju kupca za rukav, što se opet nije svidjelo onom prvom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.