Pokušaj ubojstva

Slučaj ranjenog mladića koji je izvučen iz bunara kod Trogira: Jedna osoba pritvorena, druga na razgovoru u policiji

Hina

Foto Miranda Cikotic/PIXSELL

Foto Miranda Cikotic/PIXSELL

Na svojoj internetskoj stranici splitsko-dalmatinska policija sumnja da je pritvoreni 22-godišnjak 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem, nanio teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku nakon čega ga je ostavio u suhom bunaru i udaljio se s mjesta događaja. Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao lokalni mladić koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo zapomaganje



SPLIT Splitska policija u četvrtak je izvijestila da je u srijedu uhitila 22-godišnjaka pritvorenog zbog sumnje da je u subotu pokušao ubiti 20-godišnjaka u Vrsinama kod Trogira, a u policiji se, kako se doznaje, nalazi još jedan mladić koji se dovodi u vezu s tim zločinom.


No, kako je drugi mladić tek u četvrtak došao na ispitivanje u policiju, koje još traje, nikakvi službeni detalji nisu poznati. Prema pisanju medija taj se 22-godišnjak sam prijavio nakon što je čuo da je u srijedu uhićen njegov prijatelj.


U sijedu uhićeni mladić je, prema službenom priopćenju, nakon kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu doveden policijskom pritvorskom nadzorniku, a »daljnje kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom koja se dovodi u vezu s ovim događajem se nastavlja«.




Na svojoj internetskoj stranici splitsko-dalmatinska policija izvijestila je kako sumnja da je pritvoreni 22-godišnjak 21. siječnja na trogirskom području u mjestu Vrsine vatrenim oružjem, nanio teške tjelesne ozlijede 20-godišnjaku nakon čega ga je ostavio u suhom bunaru i udaljio se s mjesta događaja.


Teško ozlijeđenog 20-godišnjaka u suhom bunaru je pronašao lokalni mladić koji se tuda šetao sa svojim psom i čuo zapomaganje. Kolima Hitne medicinske pomoći mladić je prevezen na Odjel traume KBC Split gdje mu je utvrđeno više prostrijelnih rana po rukama i nogama. Zadržan je na liječenju, a u bolnici gdje ga čuva policija. Istovremeno »na terenu« traje istraživanje kako bi se utvrdile sve pojedinosti ovog brutalnog nedjela.