Prometna nesreća

Sletjeli s ceste: 19-godišnjak poginuo, još dvojica tinejdžera u bolnici

Hina



U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro oko 1 sat u Velikoj Pisanici kod Bjelovara smrtno je stradao 19-ogodišnji vozač dok su 17-ogodišnjak i 19-ogodišnjak zbog ozljeda prevezeni u bjelovarsku bolnicu gdje su zadržani na liječenju. 


Prema izvješću bjelovarsko-bilogorske policije, do nesreće je došlo nakon što je vozač automobila kutinskih oznaka izgubio kontrolu te desnim kotačima zahvatio bankinu. Automobil je potom prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio u lijevi putni jarak i naletio na metalnu dvorišnu ogradu te udario u zid kuće.


Na mjestu događaja smrtno je stradao jedan mladić dok su dvojica mladića koji su se u trenutku nesreće također nalazili u automobilu vozilima hitne pomoći prevezeni u bjelovarsku bolnicu, gdje su zadržani na liječenju, a ozljede će im se kvalificirati nakon dovršetka medicinske obrade.




Očevidom prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru. Rijč je o devetoj poginuloj osobi u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.