Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 6
Sutra: 9° 9° 6
26. siječnja 2020.
Divljački napad

'Sjedio je s komadom uha u čaši i plakao': Splitski liječnici nisu mogli pomoći napadnutom Francuzu

Photo Ivo Cagalj/PIXSELL
Photo Ivo Cagalj/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 30. srpanj 2019. u 21:08 2019-07-30T21:08:15+02:00

SPLIT Mladom Francuzu splitski liječnici ipak nisu uspjeli spasiti uho, koje mu je odgrizao nepoznati muškarac samo zato što mu je 'krivo pogledao djevojku. Nevjerojatni događaj zbio se u ponedjeljak rano ujutro, oko 5.30 sati u samom centru splita. 

Muškarac je nesretnom turistu odgrizao više opd pola uha, koje su, javlja Dalmacija Danas, djelatnici obližnjeg noćnog kluba stavili na led do dolaska Hitne pomoći. Iako su prve informacije bile da mu je uho zašiveno, Dalmacija Danas danas doznaje da mladi Francuz nije bio te sreće te da će zauvijek nositi ružnu uspomenu iz Splita na sebi.

Naime, iz pouzdanih izvora u KBC-u Split, doznaju da je rana bila takve naravi da je bilo nemoguće zašiti komad uha koji je mladiću odgrizao zasad nepoznati muškarac.

- Sjedio je ispred bolnice s komadom uha u čaši i plakao, kaže sugovornik Dalmacije Danas.

Splitska policija pak kaže da nema nikakvih novih detalja vezanih uz ovaj napad. Ostaju pri onome o čemu su izvijestili jučer:

– Na Klaićevoj poljani kod Sinjske ulice sukobili su se zasad nepoznati muškarac i 20-godišnji francuski državljanin. Francuski državljanin je lakše ozlijeđen, odgrizena mu je lijeva uška. Nakon bolničkog liječenja, otpušten je na kućnu njegu. Policija provodi kriminalističko istraživanje i traga za napadačem, kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Pozvali su sve građane da se jave na 192 ili u obližnju policijsku postaju ukoliko imaju ikakvih informacija o događaju ili osobi za kojom se traga, piše Dalmacija Danas.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu