Kaznena prijava zbog incidenta na Jadriji

Šibenik: Parkirali mu pred kućom pa im razbio stakla automobila

Hina

Budući da su se oni na njegova upozorenja oglušili, iznerviran zbog prepirke, Šibenčanin je na vozilima trojice muškaraca s kojima se porječkao porazbijao vjetrobranska stakla



ŠIBENIK Šibenska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 34-godišnjeg Šibenčanina jer je 15. kolovoza na šibenskom kupalištu Jadrija u svađi zbog parkiranja pred njegovom kućom oštetio tri automobila, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.


Na blagdan Velike Gospe u poslijepodnevnim satima Šibenčanin se ‘zakačio’ s trojicom muškaraca, 36-godišnjim stanovnikom Jadrije, 67-godišnjim Šibenčaninom i 41-godišnjim slovenskim državljaninom jer su se u nekoliko navrata parkirali ispred njegove vikendice na Jadriji.


Kako se doznaje od glasnogovornice šibenske policije Marice Kosor, Šibenčanin je pokušavao objasniti trojici muškaraca kako mu smeta što oni svojim automobilima zagrađuju njegov prilaz dvorištu.




Budući da su se oni na njegova upozorenja oglušili, iznerviran zbog prepirke, Šibenčanin je na vozilima trojice muškaraca s kojima se porječkao porazbijao vjetrobranska stakla. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.