Horor u Pagu

Sestra oca koji je zgrozio Hrvatsku: ‘Ne znam što mu se dogodilo, srce mi se slama zbog djece’

Portal Novilist.hr

Foto Pixsell, Facebook

Foto Pixsell, Facebook

Samo neka se oporave, samo to želim, poručila je Dunja, majka dvoje mališana



VIROVITICA Dunja K. iz Virovitice polusestra je Josipa Rođaka koji je jutros zgrozio Hrvatsku nakon što je svoje četvero malodobne djece bacio s balkona u Pagu.


U telefonskom razgovoru za Informativni centar Virovitica rekla je da je u šoku zbog cijele situacije za koju je saznala preko prijatelja i medija. Ona i polubrat nisu se vidjeli više od osam godina, otkako im je umro otac Franjo, a koji im je bio glavna poveznica obitelji. Imaju još jednog polubrata, kratko nam je rekla. I on je u šoku zbog cijele situacije.


– Ne znam što mu se dogodilo, srce mi se slama zbog djece, samo neka se oporave, samo to želim, poručila je Dunja, majka dvoje mališana.




Dodaje kako je Josip “uvijek stvarao probleme obitelji, ali da nikada nisu mogli zamisliti da bi mogao ovo napraviti”.


O stravičnom događaju javili su joj prijatelji i kumovi, kaže. S polubratom je bila rijetko u kontaktu i to uglavnom telefonom. Odnosi su nakon očeve smrti svake godine postajali sve hladniji, nisu se viđali, a i pozivi su bili sve rjeđi.


Za Josipa kaže kako je otišao iz Virovitice prije više od 15 godina.


– Bio je problematičan, imao je i problema sa zakonom zbog navodne nelegalne prepodaje automobila, neko vrijeme je navodno radio i u Njemačkoj, prije ovog posla noćnog čuvara u kampu u Šimunima.


Ne znam što mu se dogodilo da danas ovo napravi, ne mogu još vjerovati, samo da djeca budu dobro, njih mi je žao od sveg srca. ponovila je potresena Dunja K. za ICV.hr.


Od svih četvero nećaka i nećakinja do sad je vidjela tek najstarije dijete, jer su se, objašnjava, njoj i polubratu putevi davno razišli.