Masakr u Zagrebu

Šesterostruki ubojica najavio je zločin? ‘Ovo je zadnji put da me vidiš’

Portal Novilist.hr

Foto Facebook

Foto Facebook

Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene, ispričao je svjedok



Igor Nađ, šesterostruki ubojica, koji je u četvrtak navečer na zagrebačkoj Kajzerici u nezapamćenom masakru pobio šestero ljudi, navodno je dao naslutiti da će nešto napraviti.


Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, sve se odigravalo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku gdje je 36-godišni Ivan Nađ došao u četvrtak oko 9 sati, a kad je odlazio bilo je oko 14 sati.


– Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pokraj mene. U jednom sam trenutku čuo kako mu govori: ‘Ovo je posljednji put da me vidiš’, ispričao je izvor Slobodne.




Slobodna je kontaktirala spomenuti ugostiteljski objekt, no nitko im nije odgovarao na telefonske pozive.


Igor Nađ ubio je tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete. Među ubijenima je i njegova djevojka, Maja Tojagić, s kojom je imao bebu. Ubio je i njenog oca Dragomira Tojagića, majku Filjku Tojagić, sestri Josipu Tojagić, Davora Paušaka s kojim je Josipa bila u vezi te Majina 10-godišnjem sinu iz bivše veze.


U svom ubilačkom putu poštedio je samo bebu kojoj je bio otac, a dječačić je sad zbrinut u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici. Kako se saznaje, dobrog je zdravstvenog stanja. 


Igor Nađ pobjegao je nakon što je počinio jedan od najstrašnijih zločina od hrvatske samostalnosti. Nakon nekoliko sati policija ga je pronašla u Brezovici, gdje si je oduzeo život, kad je policija zatražila da se preda.