Terete je za nanošenje teške tjelesne ozljede

Sara Grković dala iskaz: Određen joj istražni zatvor, jamčevina 100.000 kuna

Šarlota Brnčić

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza

Kako nam je priopćeno iz riječkog tužiteljstva, osumnjičena je za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu bliske osobe, a prihvaćen je zahtjev Odvjetništva da joj se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela te je određena jamčevina od 100.000 kuna



RIJEKA - Sara Grković (22), koja je u subotu navečer u stanu u suterenu zgrade u Ulici Braće Bačić 30, dvaput ubola nožem sestru blizanku Dajanu, danas je, desetak minuta iza podneva dovedena na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo.


Ispitivanje je potrajalo nešto više od sat vremena. Po okončanju ispitivanja, vraćena je pritvorskom nadzorniku i u 16 sati je dovedena kod suca istrage Županijskog suda u Rijeci.


Kako nam je priopćeno iz riječkog tužiteljstva, osumnjičena je za kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede na štetu bliske osobe, a prihvaćen je zahtjev odvjetništva da joj se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela te je određena jamčevina od 100.000 kuna.


Ozlijeđena Dajana Grković je izvan životne opasnosti i pri svijesti je, što znači da će policija s njome moći obaviti razgovor i rasvjetliti razloge sukoba