Otkriće na parkingu

ŠVERCALI ”MARICU” U HLADNJAČI Policija zaplijenila više od 90 kilograma marihuane

Hina

Policija je kasno sinoć oko 23,20 u ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu zatekla kamion hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka te dva državljana Crne Gore, od 20 i 21-dnu godinu i 37-godišnjeg državljanina Srbije

 Zagrebačka policija pronašla je u zagrebačkom naselju Trnovčica 90 kila marihuane u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka, te je uhitila dvojicu državljana Crne Gore i jednog državljanina Srbije, priopćeno je u subotu iz Ministarstva unutarnjih poslova RH. Policija je kasno sinoć oko 23,20 u ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu zatekla kamion hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka te dva državljana Crne Gore, od 20 i 21-dnu godinu i 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30×30 cm ukupne količine više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu.


Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena trojica muškaraca će biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz MUP-a RH.