Vatrena stihija

STUP DIMA VIDI SE KILOMETRIMA Veliki požar kod Vinkovaca, u plamenu PIK-ova svinjogojska farma

Hina

Riječ je o farmi PIK-a Vinkovci koji posluje unutar Agrokora. Prema neslužbenim podacima, u gašenju požara na farmi s koje večeras izlazi gusti dim, sudjeluju i dobrovoljna vatrogasna društva iz vinkovačke okolice



NOVO 22.00 U četvrtak poslijepodne oko 17,30 sati na Svinjogojskoj farmi PIK-a Vinkovci koja se nalazi između Andrijaševaca i Cerne na vinkovačkom području, izvijestila je u četvrtak navečer vukovarsko-srijemska policija dodajući kako su nakon dojave na mjesto požara stigli vatrosci JVP Vinkovci koji su odmah započeli gasiti vatru. 


Kolika je materijalna šteta i što je uzrokovalo izbijanje požara znat će se nakon očevida koji će započeti nakon što se stvore uvjeti za siguran ulazak na požarište, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović dodajući kako je požar lokaliziran i da se privodi kraju njegovo gašenje. Riječ je o farmi PIK-a Vinkovci koji posluje unutar Agrokora. Prema neslužbenim podacima, u gašenju požara na farmi s koje večeras izlazi gusti dim, sudjeluju i dobrovoljna vatrogasna društva iz vinkovačke okolice.

—————————–


Poslijepodne je u Andrijaševcima kod Vinkovaca izbio požar na PIK-ovoj farmi, javlja N1.




Požar je zahvatio nekoliko hala farme, a na intervenciju su izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Vinkovaca.


Stup dima vidi se kilometrima uokolo. Od JVP Vinkovci se doznaje da se vatrogasci još bore s vatrom.