Zapaljenje nakon sudara

STRAVA NA PAGU Dvojica Riječana do neprepoznatljivosti izgorjela u automobilu

Marin Smolčić

Ilustracija Novi list

Ilustracija Novi list

Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele



U centru Novalje kasno sinoć došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe, koje su, prema još nepotvrđenim informacijama, iz Rijeke.


Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele.


Očevid je na Pagu još u tijeku, a automobil je izgorio do neprepoznatljivosti. Još nije obavljena ni službena identifikacija žrtava. Novi list dobio je potvrdu da je jedan od poginulih sigurno s riječkog područja. Radi se o muškarcu u dobi od 37 godina koji je radio kao pomorac.




– Sinoć oko 22 sata u Novalji došlo do prometne nesreće kada je nepoznata osoba upravljala osobnim automobilom riječke registracijske oznake i uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom, te je sletio van kolnika i udario u betonski zid i stup javne rasvjete, uslijed čega je došlo do samozapaljenja automobila. Na mjestu događaja su od posljedica prometne nesreće i požara smrtno stradale za sada dvije NN osobe, te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica, odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave Ličko – senjske.


Svjedoci tvrde da je  nakon snažnog udarca vozilo gotovo odmah planulo pa pokušaji  nekolicine mještana da lokaliziraju požar nisu dali rezultata. 


Neslužbeno smo doznali da je u pitanju automobil marke BMW.