Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. rujna 2019.
Tragična smrt izbornika ruske ženske odbojkaške reprezentacije

Ruski trener objesio se u porečkom hotelu

Sergej Ovčinikov (43) objesio se u hotelu Valamar Diamant / Foto Glas Istre
Sergej Ovčinikov (43) objesio se u hotelu Valamar Diamant / Foto Glas Istre
Autor:
Objavljeno: 29. kolovoz 2012. u 18:40 2012-08-29T18:40:42+02:00

Prema neslužbenim informacijama Sergej Ovčinikov (43) se objesio u hotelskoj sobi i pronašlo ga je osoblje hotela u jutarnjim satima

POREČ Izbornik ruske ženske odbojkaške reprezentacije i trener ženskog kluba Dinamo iz Krasnodara, ruski državljanin Sergej Ovčinikov (43) objesio se u hotelu Valamar Diamant u jutarnjim satima u srijedu.

Prema neslužbenim informacijama Ovčinikov se objesio u hotelskoj sobi i pronašlo ga je osoblje hotela u jutarnjim satima.

Policija je potvrdila da je zaprimila dojavu u 8.30 sati da je u hotelu u Poreču preminuo jedan muškarac ne navodeći da se radi o ruskom državljaninu niti da je trener odbojkaškog kluba.

Na mjesto događaja radi očevida upućena je i županijska državna odvjetnica Mirjana Zenzerović. Također policija nije potvrdila vijest da se radi o samoubojstvu vješanjem.

Iz Valamara nema informacija o suicidu ruskog trenera, a glasnogovornica Nives Matić nam je jednostavno kazala da nema izjava i odgovora na naša pitanja.

Ovčinikov je zajedno s klubom iz Krasnodara gostovao na pripremama na porečkoj rivieri, a kazali su nam također da je upravo u Poreč s ekipom dolazio godinama na pripreme. Službene stranice odbojkaškog kluba Dinamo iz Krasnodara su odmah objavile vijest o smrti.
 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.