Sudar

Riječka policija traži očevice nesreće na križanju Vukovarske

Fiore Vežnaver

Foto: Fiore Vežnaver

Foto: Fiore Vežnaver

Radi razjašnjenja okolnosti nesreće, policija moli očevice da se sa svim korisnim saznanjima jave u Postaju prometne policije Rijeka



RIJEKA Policija je uputila poziv da se jave očevici prometne nesreće što se u nedjelju poslijepodne dogodila na križanju Vukovarske, Čandekove i Ulice braće Branchetta u Rijeci, sudara u kojoj je teže ozlijeđen motociklist.


Nesreća se dogodila oko 15.45 sati, kada se motocikl »suzuki« (riječke registracije), kojim je Vukovarskom ulicom u smjeru Pehlina upravljao 35-godišnjak iz Kastva, na raskrižju sudario sa »škodom rapid« (daruvarske registracije), što je dolazila iz suprotnog smjera. Prema preliminarnim saznanjima, motocikl je udario u automobil u trenucima dok je 45-godišnja vozačica »škode« njome skretala ulijevo, prema Ulici braće Branchetta. Motociklist je nakon sraza izgubio kontrolu nad »suzukijem« te je potom udario u ivičnjak i pao na kolnik.


Koliko je nama poznato, na ovom semaforiziranom raskrižju odvijanje prometa je organizirano tako da istodobno ne mogu imati zeleno svjetlo vozači koji idu Vukovarskom u smjeru Pehlina i oni koji iz suprotnog smjera skreću ulijevo. Radi razjašnjenja okolnosti nesreće, policija moli očevide da se sa svim korisnim saznanjima jave u Postaju prometne policije Rijeka, Ciottina 25, osobno ili na telefone 192 ili 051/430-655.