Mjerenje brzine

Rekorder u Fužinama: U 24 sata prometna policija u PGŽ-u uhvatila 125 prebrzih vozača

Portal Novilist.hr

Ilustracija Foto D. Škomrlj

Ilustracija Foto D. Škomrlj

Rekorder akcije, s najvećom izmjerenom brzinom je 44-godišnji hrvatski državljanin koji je uhvaćen jučer oko 10,50 sati na auto cesti A6 na području Fužina. Upravljao je Audijem zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Zagreba prema Rijeci brzinom od 164 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 110 km/h



RIJEKA Tijekom 24-satne akcije nadzora brzine djelatnici prometne policije u vožnji nepropisnom brzinom jučer su zatekli 125 vozača, priopćeno je iz PU primorsko-goranske.


Rekorder akcije, s najvećom izmjerenom brzinom je 44-godišnji hrvatski državljanin koji je uhvaćen jučer oko 10,50 sati na auto cesti A6 na području Fužina. Upravljao je Audijem zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Zagreba prema Rijeci brzinom od 164 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine 110 km/h. Zbog prekršaja je kažnjen zabranom voženje i novčano.


Inače, tijekom 16. travnja na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena, a šest prometnih nesreća je bilo s materijalnom štetom.




Akcija je provedena na ukupno 32 lokacije, od kojih 17 u naseljima te 15 izvan naseljenih mjesta i na autocestama.