Neobičan lopov

Provaljivao u “uniće” i vozikao se njima po gradu

Ana Raić Knežević

Zbog teško razumljivog nedjela policija je uhitila 26-godišnjeg mladića. Osumnjičen je za neovlaštenu uporabu tuđe stvari, a iza tog zakonskog opisa kaznenog djela krije se u stvari vozikanje tuđim automobilima po Zagrebu. I to ne bilo kakvim automobilima, već sve od reda "unićima".



ZAGREB – Zbog teško razumljivog nedjela policija je uhitila 26-godišnjeg mladića. Osumnjičen je za neovlaštenu uporabu tuđe stvari, a iza tog zakonskog opisa kaznenog djela krije se u stvari vozikanje tuđim automobilima po Zagrebu. I to ne bilo kakvim automobilima, već sve od reda “unićima”. 


Ova nesvakidašnja serija nedjela dogodila se između 16. i 20. kolovoza ove godine kada je, kako je utvrđeno, 26-godišnjak dolazio do parkirališta na području Novog Zagreba, gdje je polugom otključavao i stavljao u pogon osobne automobile marke “fiat uno”. Zatim se njima vozio po gradu, te ih na kraju, vjerojatno kad bi ostao bez benzina, ostavljao parkirane na parkiralištima.Slučaj ovog neobičnog lopova dalje će rasplitati Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.